BIOGRÁFIA

Angol nyelvű / English Biography


A 24 éves fiatal DJ 2012-ben kezdte zenei pályafutását.

Az akkor még csak baráti társaságoknak és kisebb klubok felkéréseinek eleget tevő Armin egyre több munkát fektetett bele egy stabil karrier kiépítésébe.
2013-ig csak online rádióműsorokban játszották zenéit, mint például a francia NRJ, majd 2015-ben egy hazai klub és egy osztrák-magyar rádióműsor felkérése alapján vált ismertebbé.

Nehéz összegyűjteni a referenciákat: számos magyar és osztrák klub is nyitott Arminra és dinamikus szettjeire. Életében a rádió volt az első, ahol hírnevet szerezhetett magának és gyakorolhatta a kapcsolatot a DJ és a közönség között.

Mindig a legújabb zenéket pörgeti bootleg és mashup formájában – ezek a feldolgozások nem nyilvánosak, kizárólag saját használatra, illetve lemezlovas kollégák részére készültek.
Ha érdekelnek Armin megjelent zenéi és referenciái, akkor csekkold a LegalisDJ oldalt.

RÁDIÓ

2015 februárjában kezdte el rádiós tevékenységét a Daráló Radio Showban, amely Ausztriában, a felsőpulyai járásban a 98.8-as, illetve Magyarországon, a rábaközi térségben a 94.5-ös frekvencián hallható. Állandó rezidenssé válása óta 2-3 havonta kap felkérést a műsortól, hogy 1 órás exkluzív szettet adjon a péntek esti műsor 3. órájában, a Daráló DJ-ben. A 2016-os évet vele indíthatták a Radio OP és a Rábaköz Rádió hallgatói.
Rádiós sikereit követően, 2015. november 10-én indított egy, a nevéhez fűződő, de már külön brand-ként szolgáló rádiós dance-electro műsort, a Party Fun-t. A szombat esténként jelentkező műsor eleinte még csak 3 órából állt, amelyből az első óra warm-up-ként (Before) szolgált, majd a show 4 órára váltott, ezzel is megváltozatva struktúráját. 20 órától éjfélig, kimondottan a 15-49 korosztályt megcélzó műsora hetente változó rezidensekkel (kezdetben még csak 5 DJ) jelentkezett. 2016-ra bővült rezidens csapata, illetve 20 és 22 óra között kizárólag Armin zenélt.
A műsor első születésnapját követő héten egy új műsor indult az éjjeli “baglyoknak”, a NightShift.
2017 első óráiban transmission keretei között élőben sugározta szettjét a 98.8 Radio OP és a 94.5 Rábaköz Rádió.
Utóbbi rádiónál először volt együtt ilyen létszámú lemezlovas-csapat.
2019-re a Party Fun műsor DJ gárdája is bővült, immáron 50 nemzetközi névre.

KLUB ÉS FESZTIVÁL

2015-től tartó, rendszeres klubfellépései között számos kiemelkedő volt, ahol rapperek mellett is pörgethette a lemezeket (warm-up és after), megtapasztalva a rap, hip-hop és r’n’b műfaj rejtelmeit.

A 2017-es évre számos nagyobb rendezvényre és fesztiválra volt már előjegyzése.
2018-tól kezdődően jelen van a legnevesebb fesztiválokon: első magyar DJ-ként 2018-ban fellépett az osztrák Electric Love Festival-on és az EFOTT-on, 2019-ben a Telekom VOLT Fesztiválon, az EFOTT-on és a Strand Fesztiválon.

Arminnak a fellépéseken és rádióban elért eredményei mellett meg kell említeni a 2015-ös burn Residency DJ versenyén elért magyarországi 25. helyét (a világon 49. helyezést ért el EDM – electronic dance music- műfajban), illetve a folyamatosan készülő és megjelenő saját szerzeményeit, mashupjait, bootlegeit és remixeit.

ARMIN S munkája a magyar DJ Szövetség által is elismert, 2021-ben immáron 6.éve.