Biográfia

A 21 éves fiatal 2012-ben kezdte zenei pályafutását. Az akkor még csak baráti társaságoknak és kisebb klubok felkéréseinek eleget tevő Armin egyre több munkát fektetett bele egy stabil karrier kiépítésébe. 2013-ig csak online rádióműsorokban játszották zenéit, mint például a francia NRJ, majd 2015-ben egy hazai klub és egy osztrák-magyar rádióműsor felkérése alapján várt ismertebbé.

2015. februárjában kezdte el rádiós tevékenységét a Keszei László által birtokolt és vezetett Daráló Radio Showban, amely Ausztriában, a felsőpulyai járásban a 98.8-as, illetve Magyarországon, a rábaközi térségben a 94.5-ös frekvencián fogható. Állandó rezidenssé válása óta 2-3 havonta kap felkérést a Daráló Radio Show-tól, hogy 1 órás szettet toljon a péntek esti műsor 3. órájában, a Daráló DJ-ben. A 2016-os évet vele kezdhették a Radio OP és a Rábaköz Rádió hallgatói.

Rádiós sikereit követően, 2015. november 10-én indított egy, a nevéhez fűződő, de már külön brand-ként szolgáló rádiós dance-electro műsort, a Party Fun-t. A szombat esténként jelentkező műsor eleinte még csak 3 órából állt, amelyből az első óra warm-up-ként (Before) szolgált, majd a show 4 órára váltott, ezzel is megváltozatva struktúráját. 20 órától éjfélig, kimondottan a 15-49 éveseknek szóló műsora hetente változó rezidensekkel (kezdetben még csak 5 DJ) jelentkezett. 2016-ra ez is megváltozott, bővült rezidens csapata, illetve 20 és 22 óra között kizárólag Armin, 22 órától 1 órán keresztül egy magyar sztár DJ, a 4. órában pedig külföldi lemezlovas.

A műsor első születésnapját követő héten egy új műsor indul az éjjeli baglyoknak, a NightShift (jelentését tekintve éjjeli műszak). Péntekenként a Daráló, szombaton pedig a Party Fun után jelentkező, többnyire electro műsor éjféltől egészen 1 óráig hallható a Rábaköz Rádió 94.5-ös frekvenciáján.

2015-től tartó, rendszeres klubfellépései között számos kiemelkedő volt, ahol rapperek mellett is zenélt (warm-up és after), megtapasztalva a rap, hip-hop és r’n’b műfaj rejtelmeit.

A 2017-es évre számos nagyobb rendezvényre és fesztiválra van már előjegyzése, mindemellett a megújult műsorának, a Party Fun – The New Generation házigazdája és rezidens DJ-je. A megújulásra utaló jelzőt a megváltozó műsormenetrend és az eddig 30 rezidens DJ-re kibővült csapat mutatja, ami azt jelenti, hogy szombat esténként a 94.5 hallgatói a legjobb pop-dance-electro és minimal stílusok közül válogathatnak a legjobbak közül. Továbbá a 2017 közepén induló, vasárnap esti deep house műsor társvezetője.

2017 első óráiban transmission keretei között élőben sugározta szettjét a 98.8 Radio OP és a 94.5 Rábaköz Rádió. Utóbbi rádiónál először volt együtt ilyen létszámú lemezlovas-csapat.

Arminnak a klubban és rádióban elért eredményei mellett meg kell említeni a 2015-ös burn Residency DJ versenyén elért magyarországi 25. helyét (a világon 49. helyezést ért el EDM – electronic dance music- műfajban), illetve a folyamatosan készülő és megjelenő – vagy személyes használatban levő- saját szerzeményeit, mashupjait, bootlegeit, remixeit.

 

Armin S munkája a magyar DJ Szövetség által is elismert, immáron 2018-ban 5.éve.

Amennyiben megtetszett munkássága és szeretnél mielőbb produkciót rendelni, akkor írj a

booking@djarmins.com,

a.frenoy@artists-plus.com e-mail címek egyikére,

vagy hívd a 06 30 399 1702-es telefonszámot és jelezd előre, hogy fellépéssel kapcsolatosan keresed!